
האים גם אתם רואים את שפע הסוגים והמינים של הדלעות והקישואים וחוץ מלזרוק חתיכה במרק לא יודעים מה עושים איתם?
הסדנה הזו בדיוק תפורה בשבילכם!
יחד בסדנה נבשל מבחר דלעות וקישואים מכל המינים והסוגים בשלל אופנים מעניינים בריאים לא משמינים צמחוניים וללא גלוטן אבל גם בהחלט גם לא שגרתיים.
הדלועים, ירק דל מאוד בקלוריות- רק 26 קק"ל ל-100 גרם. כמובן שלא מכיל שומן משום סוג או הם קלים לעיכול, עשירים בויטמין A, בויטמין C ובויטמין E- (יחד מהוים חבורה מרשימה של נוגדי חמצון חזקים מאוד), ולכן עוזרים לנו לשמור על בריאות הלב וכלי הדם.
בסדנה נכין מגוון מאכלים כגון: מרק דלעת בחלב קוקוס עם נגיעות ג'ינג'ר, קציצות קישואים ואגוזים, סלט דלעת בסילאן, תבשיל דלועים בחלב קוקוס וכמובן סוגי קינוחים כמו לחם דלעת ופאי דלעת.