סלט דלעת בסילאן

מרכיבים:

  • 2 ק”ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות בגודל נגיסה
  • 2 כפות סילאן
  • 3 כפות עלי טרגון ( ללא הגבעולים ) קצוצים
  • שמן זית
  • בלסמי
  • תיבול איטלקי (אורגנו. תימין, בזיליקום)
  • מלח גס
  • שומשום
  • גרעיני דלעת

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל 250 מעלות
  • שמים בתבנית קוביות דלעת בשכבה אחת ויוצקים את כל חומרי הטוטב למעט זרעי הדלעת והשומשום אופים עד שהן מתרככות ומושחמות אך לא מאבדות את צורתן. מוציאים מהתנור מצננים.
  • עד כאן אפשר להכין מראש.
  • סמוך להגשה קולים השומשום וגרעיני הדלעת במחבת יבשה על להבה בינונית, עד שהם מזהיבים בקצוות. וסמוך להגשה מפזרים גרעיני דלעת קלויים.
  • מגישים על רוקט עלי בייבי קוסקוס או בורגול

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם