קינואה – מתכון בסיסי

אני מבשלת קינואה כמו אורז (בדרך כלל גם בסיר אורז)

מרכיבים:

  • כוס קינואה (אפשר בכל צבע שרוצים, יש קינואה לבנה ואדומה)
  • כף שמן (זית או שמן אחר לבחירה)
  • כפית שטוחה מלח

 

אופן ההכנה :

  • בסיר שנפחו כליטה מביאים לרתיחה את הקינואה עם שתי כוסות מים, כפית מלח וכף שמן
  • מכסים ומעבירים לאש קטנטנה עד שכל המים נספגים
  • מכבים את האש
  • מערבבים בתנועות קיפול עדינות את הקינואה להפרדת הגרגירים
  • ומשאירים לקירור לפחו חצי שעה, מערבבית מידי פעם

 

. במתכון זה לא משתמשים בכל הקינואה, שאר הקינואה יכולה לשמש כחומר גלם לקציצות או לסלטים אחרים כגון טבולה קינואה או סלט קינואה סלק, סלט קינואה וקוביות בטטה,קציצות קינואה וירקות

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם