אם יש ווק רצוי להשתמש בו, במידה ואין, מחבת בריאה גדולה
בוחרים מבחר ירקות מהרשימה על פי הטעם:
אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות לרצועות דקות
קוצצים או מרסקים 4 שיני שום טרי וג'ינג'ר (לא חובה לשים אפשר להשתמש בטבליות קפואות)
שמים מעט שמן קנולה או זיתולה בווק על אש גבוהה מתחילים עם הבצל הסלרי והגזר ואז ומוסיפים את הירקות לפי סדר הקשיות של הירק. את הכרוב מוסיפים בסוף כדי שלא יהיה רך מידי, ההוספה תהיה בכמה מנות כדי לא להוריד את חום השמן. מקפיצים כ 4 דקות
מוסיפים לווק גדול מלא ארבע כפות רוטב סויה, כף רוטב טריאקי שתי כפות צ'ילי מתוק וכמה טיפות שמן שומשום
מבשלים עוד דקה כדי שהירקות לא יתרככו יתר על המידה