ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
תבשיל טופו וירקות בחלב קוקוס
מרכיבים:
בצל גדול פרוס
3 שיני שום פרוסות
מבחר ירקות: דלעת, קישוא, זוקיני, קולורבי, כרובית, דלורית וכו' במשקל כולל של קילו חתוכים גס
שני חופנים שעועית ירוקה קפואה/ אפונה קפואה
כוס נבטוטים טריים או גרגירי חומוס מבושלים (קפואים או מקופסה)
מארז טופו קשה (ניטרלי – ללא טעמים מוספים)
חצי צרור פטרוזיליה או כוסברה קצוץ
עלי סלרי קצוצים- אופציונלי
3 כפות שמן קוקוס
תיבול- משחת קארי ירוקה, כורכום , אבקת קארי, צ'ילי
600 מ"ל קרם קוקוס (אפשר גם מי קוקוס שאחוז השומן בהם קטן יותר)
אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הבצל בשלוש כפות שמן קוקוס עד לשקיפות, מוסיפים שום
מוסיפים את תערובת הירקות ומאדים מספר דקות למיצוי הטעמים
מוסיפים את השעועית/ אפונה הקפואה, הנבטוטים/ החומוס ומוסיפים מים עד חצי גובה הירקות
חותכים את הטופו לקוביות של סמ' ומוסיפים לתבשיל
מתבלים ומביאים לרתיחה
מבשלים על אש קטנה כרבע שעה עד שהירקות רכים
מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים
מכבים את האש, מוסיפים את עשבי התיבול ומגישים
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ