ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
שעועית טריה ברוטב עגבניות
מרכיבים:
1 בצל קטן קצוץ
2-3 שיני שום קצוץ או פרוס
4-5 שעועית טריה או קפואה (ירוקה,צהובה, עדינה, תאילנדית או תורכית ירוקה)
3 עגבניות מגורדות או 1/2 קופסת שימורים עגבניות מגורדת
שמן זית
פפריקה
מלח
פלפל
תערובת עשבי תיבול איטלקית (אורגנו, טימין, בזיליקום)
אופן ההכנה:
בסיר בינוני לאדות את הבצל עד שנהיה שקוף
להוסיף את השום ולאדות עוד כדקה
לחתוך את השעועית לחתיכות של עד 5 סמ' (את העדינה אפשר להשאיר שלמה)
להוסיף את השעועית ולאדות תוך ערבוב כ- 10 דקות
להוסיף את העגבניות לתבל ולאדות עד ריכוך
להגיש חם או קר
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ