שעועית לבנה אפויה

זהו מתכון מעולה, לתבשיל מאוד טעים שהילדים מאוד אוהבים הוא לוקח זמן אבל התוצאה שווה את ההשקעה!

מרכיבים:

  • חצי  קג' שעועית יבשה (לבנה אדומה או שחורה) אשר הושרתה במים 24 שעות לפחות או שעועית קפואה
  • קופסת שמורי עגבניות מרוסקות
  • קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • כף סוכר
  • כף מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • אבקת שום

 

אופן ההכנה:

בסיר חשמלי לבישול איטי או בסיר כבד שיכול להכנס לתנור שמים את כל המצרכים, מוסיפים מים עד כדי כיסוי ועוד חמישה ס"מ.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה כשעה.

אם משתמשים בסיר בישול איטי מעבירים למצב אוטומטי ומבשלים  למשך כ 12 שעות. בסיר רגיל מעבירים לתנור ללילה בחום של 100 מעלות (כמו חמין)

 

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם