רוטב קישואים איטלקי

(מתאים לאורז, פסטה, אטריות אורז או אטריות ללא גלוטן)

מרכיבים:

  • בצל סגול או לבן חתוך לחצי ואז לסהרונים
  • שתי שיני שום בפרוסות
  • שלושה קישואים חתוכים לאורך לרבע ואז לפרוסות דקות, אפשר ורצוי לשלב קישואים מכמה סוגים וצבעים כגון קישוא צהוב, קישוא רגיל וזוקיני
  • חמישה זיתי קלמנטה מגולענים וחתוכים
  • עגבנייה בשלה חתוכה לקוביות או שתי כפות עגבניות מיובשות חתוכות
  • שתי כפיות רסק עגבניות
  • לגיוון אפשר לשים כמה פטריות טריות חתוכות לפרוסות
  • חצי כוס שמן זית
  • כוס מים
  • מלח
  • 10 עלי בזיליקום טריים
  • חצי כפית תערובת תיבול איטלקית
  • פתיתי צ'ילי חריף או פלפל חריף קצוץ

 

אופן ההכנה:

  • במחבת רחב או בקלחת גדולה מאדים את הבצל בשמן זית עד שנהיה שקוף
  • מוסיפים את השום ומאדים עוד כדקה
  • מוסיפים את הקישואים ולאדות תוך ערבוב כ- 10 דקות
  • מוסיפים את העגבניות רסק העגבניות והתבלינים ומאדים מספר דקות
  • מוסיפים מים, רצוי מי בישול הפסטה וטועמים לשיפור התיבול ומבשלים על אש קטנה עד לריכוך

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם