
מרכיבים:
שלושה סלקים מבושלים, אפויים בניר כסף (ניתן להשתמש בסלקים מוכנים בואקום)
לפרוס את הסלקים דק דק רצוי בעזרת מנדולינה
פורסים את הסלקים על צלחת גדולה ומזליפים מעל::
* חיתוך הסלק צריך להיות דק דק! לפריסה דקה אני משתמשת במנדולינה אבל כל אמצעי אחר טוב בתנאי שהפרוסות תהינה דקות.
**שמן אגוזי מלך טעים מאוד לסלטים ועשיר באומגה 3 מן הצומח ניתן להשיג בחנות שום פלפל שמן זית כאן בשילת או במעדניות
***ניתן להעשיר את הטעמים בשימוש עם חומצים שונים ומגוונים כגון חומץ בן יין, חומץ פירות יער או חומץ פטל