מרכיבים:
לציר
בצל לבן קצוץ
שתי שיני שום
שני גבעולי סלרי קצוצים
כוס פרוסות קישוא , זוקיני או דלעת
זר מנגולד קצוץ
שקית תרד
כוס גרגירי חומוס מבושלים ( קפואים או מקופסה)
מיץ מלימון שלם
פלפל
מלח
שמן זית
מעט כורכום
לקציצות העוף:
חצי קג' עוף טחון
ביצה
אבקת שום
פלפל שחור
שלוש כפות פירורי לחם
אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הבצל בשתי כפות שמן זית וכאשר הבצל נהיה שקוף מוסיפים את השום וגבעולי הסלרי הקצוץ ומאדים עד לריכוך.
מוסיפים את הדלועים ומאדים כשלוש דקות למיצוי הטעמים.
מוסיפים מנגולד ותרד ומאדים עד שהנפח יורד
מוסיפים לימון מים עד לכדי חצי גובה הירקות ומוסיפים את החומוס.
מתבלים מביאים לרתיחה ואז כשהציר רותח מוסיפים קציצות עוף בגודל של כדור פינג פונג ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה עד לריכוך הירקות והחומוס