ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
קישואים ממולאים
מרכיבים:
10 קישואיםגדולים
כוס אורז פרסי, יסמין או בסמטי
בצל בינוני קצוץ
כוס שעועית מאש או עדשים מבושלים קלות (רצוי להשרות קודם מספר שעות)
כוס גבעולי סלרי קצוצים
עגבניה קצוצה
פטרוזיליה קצוצה
נענע קצוצה
כוסברה קצוצה
חופן צנוברים- אופציונלי
כורכום
פלפל שחור גרוס, מלח
3 שיני שום קצוצות
כרישה קצוצה
לימון
אופן ההכנה:
מרוקנים בעזרת מכשיר ריקון את הקישואים- אם הקישואים מאוד ארוכים ניתן לחצות לרוחב ואז קל יותר לרוקן את תוכנן בעזרת המכשיר הייעודי
משחימים את הבצל בכף שמן זית על אש נמוכה, מוסיפים את גבעולי הסלרי הקצוצים ומאדים קלות.
מעבירים לקערה ומוסיפים את האורז, הקטניות העגבניה ועשבי תיבול לפי הטעם מוסיפים חופן צנוברים (אופציונלי) ומערבבים היטב
מוסיפים כפית כורכום, כפית מלח ומעט פלפל שחור גרוס
ממלאים את הקישואים בתערובת ומסדרים בסיר בעמידה
מכינים את הרוטב: מקפיצים את הכרישה במעט שמן, מוסיפים את השום הקצוץ, כורכום, מלח ופלפל.
מוספים כוס מים ומעבירים לסיר הקישואים
משלימים במים בגובה של כשני ס"מ מעל הקישואים
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה או עד שהאורז רך. לעיתים יש צורך להוסיף עוד מים למניעת ייבוש התבשיל
מגישים עם מעט לימון
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ