ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
קייל מוקפץ
מרכיבים:
צרור גדול של עלי קייל (רצוי צעירים)
בצל גדול (סגול או לבן)
2 שיני שום פרוסות
גזר פרוס דק
צ'ילי אדום (לא חובה)
שמן זית
אופציונלי: רצועות חזה עוף/ קוביות טופו- מושרים במעט סויה
אופציונאלי: רוטב סויה, שמן שומשום, רוטב טריאקי או צ'ילי מתוק (כף מכל אחד)
אופן ההכנה:
קוצצים את הקייל והבצל לרצועות דקות
שמים מעט שמן בווק או במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל לפני שהשמן מתלהט
מקפיצים את הבצל שתי דקות מוסיפים את הגזר.
לאחר שהגזר מתרכך מעט מוסיפים את הקייל ומקפיצים עד שהקייל מתרכך.
אם רוצים מוסיפים רצועות חזה עוף או קוביות טופו שטוגנו במחבת נפרדת
לאחר שכל הירקות מוכנים מוסיפים למחבת את השום והצ'ילי ואת הטופו או העוף ומטגנים חצי דקה.
אם רוצים לגוון ניתן להוסיף כ-4 כפות סויה, כפית שמן שומשום וכף רוטב טריאקי או צ'ילי מתוק
ממליחים מערבבים כדקה למיזוג טעמים ומורידים מהאש
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ