קייל מוקפץ

מרכיבים:

  • צרור גדול של עלי קייל (רצוי צעירים)
  • בצל גדול (סגול או לבן)
  • 2 שיני שום פרוסות
  • גזר פרוס דק
  • צ'ילי אדום (לא חובה)
  • שמן זית
  • אופציונלי: רצועות חזה עוף/ קוביות טופו- מושרים במעט סויה
  • אופציונאלי: רוטב סויה, שמן שומשום, רוטב טריאקי או צ'ילי מתוק (כף מכל אחד)

 

אופן ההכנה:

  • קוצצים את הקייל והבצל לרצועות דקות
  • שמים מעט שמן בווק או במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל לפני שהשמן מתלהט
  • מקפיצים את הבצל שתי דקות מוסיפים את הגזר.
  • לאחר שהגזר מתרכך מעט מוסיפים את הקייל ומקפיצים עד שהקייל מתרכך.
  • אם רוצים מוסיפים רצועות חזה עוף או קוביות טופו שטוגנו במחבת נפרדת
  • לאחר שכל הירקות מוכנים מוסיפים למחבת את השום והצ'ילי ואת הטופו או העוף ומטגנים חצי דקה.
  • אם רוצים לגוון ניתן להוסיף כ-4 כפות סויה, כפית שמן שומשום וכף רוטב טריאקי או צ'ילי מתוק
  • ממליחים מערבבים כדקה למיזוג טעמים ומורידים מהאש

 

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם