ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
פסטו כוסברה
מרכיבים:
צרור כוסברה (אפשר להוסיף כל עשב תיבול שרוצים- פטרוזיליה, רוקט…)
שן שום
פלפל צ'ילי (או שבבי צ'ילי יבש)
שמן זית
מלח, פלפל שחור
אופן הכנה:
שמים במעבד מזון את כל המרכיבים עם קצת שמן זית
טוחנים ומזלפים שמן זית בהדרגה עד לסמיכות הרצויה
טועמים ומתקנים תיבול
מעבירים לצנצנת ומכסים בשכבת שמן זית (כדי למנוע השחרה)
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ