ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
עוף בסלק
מרכיבים:
עוף שלם מחולק או 6-8 שוקיים
שישה סלקים , לא גדולים, חתוכים לרבעים ואז לפרוסות דקות
ארבעה גבעולי סלרי קצוצים דק
עגבניה קציצה דק
רסק עגבניות
1/2 כפית בהרט – תבלין המכיל כמון הן קינמון ופלפל אנגלי – להשיג בחנויות התבלינים
פלפל שחור
מלח
שמן זית
אופן ההכנה:
בסיר גדול שמים שתי כפות שמן ומוסיפים את גבעולי הסלרי הקצוצים ומאדים כשתי דקות
מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים קלות מכל הצדדים עד שהעוף מלבין קלות ומפריש מעט מיצים
מוסיפים את העגבניה ורסק העגבניות ומערבבים היטב
מוסיפים את הסלק החתוך ומכסים מיד במים ועוד 2-3 ס"מ מעל גובה פני הסלק והעוף
מתבלים במלח, פלפל שחור ובהרט
מביאים לרתיחה , מנמיחים לאש מאוד קטנה ומבשלים כשעה וחצי על אש קטנה
מתקנים תיבול ומגישים על אורז בסמטי
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ