עוף בסלק

מרכיבים:

  • עוף שלם מחולק או 6-8 שוקיים
  • שישה סלקים , לא גדולים, חתוכים לרבעים ואז לפרוסות דקות
  • ארבעה גבעולי סלרי קצוצים דק
  • עגבניה קציצה דק
  • רסק עגבניות
  • 1/2 כפית בהרט – תבלין המכיל כמון הן קינמון ופלפל אנגלי – להשיג בחנויות התבלינים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן זית

 

אופן ההכנה:

  • בסיר גדול שמים שתי כפות שמן ומוסיפים את גבעולי הסלרי הקצוצים ומאדים כשתי דקות
  • מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים קלות מכל הצדדים עד שהעוף מלבין קלות ומפריש מעט מיצים
  • מוסיפים את העגבניה ורסק העגבניות ומערבבים היטב
  • מוסיפים את הסלק החתוך ומכסים מיד במים ועוד 2-3 ס"מ מעל גובה פני הסלק והעוף
  • מתבלים במלח, פלפל שחור ובהרט
  • מביאים לרתיחה , מנמיחים לאש מאוד קטנה ומבשלים כשעה וחצי על אש קטנה
  • מתקנים תיבול ומגישים על אורז בסמטי

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם