סלט שורשים

מרכיבים:

  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • סלק חתוך לרצועות דקות
  • קולורבי חתוך לרצועות דקות
  • צנונית פרוסה לפרוסות דקות
  • שורש סלרי ו/או שורש פטרוזיליה

רוטב:

  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס חומץ רגיל
  • כפית דבש או צ'ילי מתוק
  • מלח
  • פלפל
  • מעט שמן אגוזי מלך (לא חובה)
  • לקישוט אגוזי מלך

אופן ההכנה:

  • חותכים את הירקות כמפורט ברשימת המרכיבים
  • מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת, מוסיפים מלח או דבש לפי הטעם ויוצקים על הירקות. אפשר להכין כמות גדולה של רוטב ולשמור בקירור
  • מפזרים מעל אגוזי מלך

אם רוצים לשמור את הסלט ליום המחרת לא לשים רוטב כי אז מתחיל תהליך כבישה וריכוך של הירקות.

 

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם