ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
סלט עדשים שקדים ועשבי תיבול
מרכיבים:
כוס עדשים שחורות או ירוקות (חומות)
צרור גדול עלי רוקט חתוכים גס
½ צרור עלים מופרדים מהגבעולים של כל אחד מהעשבים הבאים: פטרוזיליה, כוסברה, נענע, בזיליקום
כוס גרגרי רימון או חמוציות או כוס קוביות בטטה מושחמות בתנור בשמן זית
1/3 כוס שקדים קלופים
מיץ מלימון שלם
שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים בהרבה מים כרבע שעה עד לריכוך (אל דנטה)
שוטפים היטב בהרבה מים קרים ומסננים היטב
מוסיפים את שאר המצרכים
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ