סלט עדשים שקדים ועשבי תיבול

מרכיבים:

  • כוס עדשים שחורות או ירוקות (חומות)
  • צרור גדול עלי רוקט חתוכים גס
  • ½ צרור עלים מופרדים מהגבעולים של כל אחד מהעשבים הבאים: פטרוזיליה, כוסברה, נענע, בזיליקום
  • כוס גרגרי רימון או חמוציות או כוס קוביות בטטה מושחמות בתנור בשמן זית
  • 1/3 כוס שקדים קלופים
  • מיץ מלימון שלם
  • שמן זית
  • מלח

 

אופן ההכנה:

  • מבשלים את העדשים בהרבה מים כרבע שעה עד לריכוך (אל דנטה)
  • שוטפים היטב בהרבה מים קרים ומסננים היטב
  • מוסיפים את שאר המצרכים

 

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם