ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
סלט עגבניות שרי ואבוקדו (חריף)
מרכיבים:
20-25 עגבניות שרי מכל מיני מינים וסוגים
2 אבוקדו
10 זיתי קלמטה מגולענים וחתוכים לחצאים
בצל סגול
1/2 1 כפות כוסברה קצוצה
4-5 טבעות פלפל ירוק חריף (אפשר יותר אם רוצים יותר חריף)
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס לימון סחוט
מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות לחצאים או לרבעים לאורכן (תלוי בגודל)
חותכים את האבוקדו לקוביות לא גדולות
חותכים את הזיתים לחצאי טבעות דקיקות
מערבבים בקערה את העגבניות האבוקדו הכוסברה הפלפל החריף והזיתים
מוסיפים לתערובת העגבניות שמן לימון מלח ופלפל ומערבבים היטב
מסדרים על גבי מצע העלים ומקשטים בצנוברים
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ