סלט סלק טרי ותפוח עץ

סלט טרי רענן וחורפי החיתוך הדק מאוד של הסלק והתפוח מאפשר כבישה מהירה של הירק ועל כן ריכוכם

מרכיבים:

  • שלושה סלקים טריים לא מבושלים (לא  גדולים)
  • שני תפוחי עץ ירוקים
  • שלושה גבעולי סלרי
  • שתי כפות שמן זית (או שמן אגוזים כגון אגוזי מלך או אגוזי לוז)
  • רבע כוס חומץ (אני מערבבת כמה סוגי חומץ כגון בלסמי, הדרים, בן יין, פירות יער….)
  • מעט בלסמי מצומצם או רכז רימונים
  • חצי כוס חמוציות
  • שלוש כפות אגוזי מלך
  • מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה :

  • מקלפים את הסלקים ושוטפים היטב. פורסים דק מאוד לפרוסות דקות (אני משתמשת במנדולינה)
  • חותכים את התפוחים לחצאים מסירים את הגרעינים ופורסים דק מאוד (בעזרת מנדולינה)
  • מוסיפים את השמן, החומץ, החמוציות והאגוזים
  • מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חומץ לפי הטעם
  • מניחים לסלט כחצי שעה למיזוג טעמים

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם