סלט כרישה ותפוח אדמה

מרכיבים:

  • ארבעה תפוחי אדמה קלופים
  • שלוש כרישות שטופות וקצוצות דק (בעיקר החלק הלבן)
  • בצל לבן
  • בצל סגול
  • בצל ירוק
  • שום
  • כף סוכר חום
  • כף בלסמי
  • שמן זית

 

לרוטב

  • כף חרדל דיז'ון חלק
  • כפית חרדל דיז'ון עם גרגירים
  • כפית דבש
  • רבע כוס שמן זית כבישה קרה
  • רבע כוס חומץ
  • מלח
  • פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  • מבשלים תפוחי אדמה בהרבה מים עד לריכוך אבל שלא יהיו רכים מידי
  • מאדים כרישה בסיר מים כשתי דקות ומסננים
  • במחבת מטגנים בשמן זית בצל לבן עם שום וכאשר נהיה שקוף זורים עליו כף סוכר חום וכף בלסמי
  • מחברים את תפוחי האדמה, הכרישה והבצלים ומוסיפים את הרוטב כאשר הירקות עוד חמימים
  • מתקנים תיבול על פי הצורך
  • קוצצים בצל סגול ובצל ירוק ומפזרים לפני ההגשה

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם