ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
סלט כרישה ותפוח אדמה
מרכיבים:
ארבעה תפוחי אדמה קלופים
שלוש כרישות שטופות וקצוצות דק (בעיקר החלק הלבן)
בצל לבן
בצל סגול
בצל ירוק
שום
כף סוכר חום
כף בלסמי
שמן זית
לרוטב
כף חרדל דיז'ון חלק
כפית חרדל דיז'ון עם גרגירים
כפית דבש
רבע כוס שמן זית כבישה קרה
רבע כוס חומץ
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מבשלים תפוחי אדמה בהרבה מים עד לריכוך אבל שלא יהיו רכים מידי
מאדים כרישה בסיר מים כשתי דקות ומסננים
במחבת מטגנים בשמן זית בצל לבן עם שום וכאשר נהיה שקוף זורים עליו כף סוכר חום וכף בלסמי
מחברים את תפוחי האדמה, הכרישה והבצלים ומוסיפים את הרוטב כאשר הירקות עוד חמימים
מתקנים תיבול על פי הצורך
קוצצים בצל סגול ובצל ירוק ומפזרים לפני ההגשה
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ