סלט טבולה עדשים ובורגול

סלט רענן חמצמץ וקל להכנה, ניתן להכין גם כמה ימים מראש כל עוד לא מוסיפים את הרוטב

מרכיבים:

  • כוס בורגול גס
  • חצי כוס עדשי קוויאר שחורות
  • שלוש כוסות עשבי תיבול קצוצים לבחירה על פי הטעם האישי:
    פטרוזיליה, כוסברה, עלי/ גבעולי סלרי, נענע, בצל ירוק
  • רבע/ חצי בצל סגול קצוץ דק (כמות הבצל תשתנה על פי העדפה אישית
  • שתי כפות אגוזי מלך או שקדים מולבנים פרוסים
  • שתי כפות חמוציות

 

לרוטב:

  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס לימון סחוט
  • כפית סילאן
  • רבע כפית מלח
  • מעט פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. להשרות את הבורגול עשרים דקות במים רותחים לשטוף היטב ולסנן
  2. לבשל את העדשים עד שמתרככות אך שומרות על נגיסה, להעביר למסננת ולשטוף היטב במי ברז קרים
  3. לערבב יחד את כל מרכיבי הסלט ללא הרוטב

עד לשלב זה אפשר להכין אפילו יומיים קודם. בסמוך להגשת המנה להוסיף את הרוטב ולערבב היטב.

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם