סלט רענן חמצמץ וקל להכנה, ניתן להכין גם כמה ימים מראש כל עוד לא מוסיפים את הרוטב
מרכיבים:
- כוס כרובית מגורדת
- שלוש כוסות עשבי תיבול קצוצים לבחירה על פי הטעם האישי:
פטרוזיליה, כוסברה, עלי/ גבעולי סלרי, נענע, בצל ירוק
- רבע/ חצי בצל סגול קצוץ דק (כמות הבצל תשתנה על פי העדפה אישית
- שתי כפות אגוזי מלך או שקדים מולבנים פרוסים שתי כפות חמוציות
לרוטב:
- רבע כוס שמן זית
- רבע כוס לימון סחוט
- כפית סילאן
- רבע כפית מלח
- מעט פלפל
אופן ההכנה:
- לגרדת במגרדת את הכרובית או לחתוך לחתיכות קטנות ולשים בקערה
- להוסיף את כל שאר מרכיבי הסלט ולטבל
- לערבב יחד את כל מרכיבי הסלט