ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
סלט גרעיני חומוס
מרכיבים:
כוס גרגרי חומוס מבושל (אפשר לבשל לבד אבל הכי קל זה להשתמש בחומוס קפוא או משימורים)
1בצל לבן יבש קצוץ
שן שום קצוץ
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
2 גבעולי סלרי
שתי כפות שמן זית
מיץ מלימון שלם
שמן זית
מלח
פלפל שחור
כמון
פטרוזיליה או כוסברה לקישוט
אופן ההכנה:
אם מבשלים את החומוס או משתמשים בחומוס מקופסא שוטפים היטב בהרבה מים קרים ומסננים היטב. אם משתמשים בחומוס קפוא מבשלים קלות עד לריכוך מלא ומסננים היטב
קוצצים את פלפלים והסלרי לקוביות קטנות
במחבת רחבה מטגנים את הבצל , כששקוף מוסיפים את השום ומיד מוסיפים את הפלפלים הקצוצים והסלרי הקצוץ,
מטגנים עד לריכוך.
מערבבים את החומוס עם תערובת הפלפלים והסלרי המרוככים
מוסיפים לתערובת שמן, לימון תבלינים ומערבבים היטב
מקשטים בעשב תיבול לפי הטעם
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ