סלט גרעיני חומוס

מרכיבים:

  • כוס גרגרי חומוס מבושל (אפשר לבשל לבד אבל הכי קל זה להשתמש בחומוס קפוא או משימורים)
  • 1בצל לבן יבש קצוץ
  • שן שום קצוץ
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל צהוב
  • 2 גבעולי סלרי
  • שתי כפות שמן זית
  • מיץ מלימון שלם
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כמון
  • פטרוזיליה או כוסברה לקישוט

 

אופן ההכנה:

  • אם מבשלים את החומוס או משתמשים בחומוס מקופסא שוטפים היטב בהרבה מים קרים ומסננים היטב. אם משתמשים בחומוס קפוא מבשלים קלות עד לריכוך מלא ומסננים היטב
  • קוצצים את פלפלים והסלרי לקוביות קטנות
  • במחבת רחבה מטגנים את הבצל , כששקוף מוסיפים את השום ומיד מוסיפים את הפלפלים הקצוצים והסלרי הקצוץ,
  • מטגנים עד לריכוך.
  • מערבבים את החומוס עם תערובת הפלפלים והסלרי המרוככים
  • מוסיפים לתערובת שמן, לימון תבלינים ומערבבים היטב
  • מקשטים בעשב תיבול לפי הטעם

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם