סלט אטריות בטטה ובטטה צלויה

מרכיבים:

  • שתי בטטות בינוניות
  • אטריות בטטה (להשיג בחנויות שמתמחות במוצרים מהמזרח הרחוק)
  • שתי כפות שמן זית
  • שתי כפות חומץ אורז
  • כף מירין או צ'ילי מתוק
  • שתי כפות סויה
  • כמה טיפות שמן שומשום
  • חופן כוסברה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

  • מרככים את אטריות הבטטה על ידי השריה במים רותחים עם מלח
  • מסננים היטב, שוטפים ומטפטפים על האטריות כמה טיפות שמן שומשום
  • מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות של ס"מ מרובע, מטגנים במחבת עם מעט שמן על אש לא גבוהה עד להשחמת הקוביות מכל הצדדים וריכוך הבטטה
  • מוסיפים את הבטטה לאטריות
  • מוסיפים את שמן הזית, החומץ, המירין הסויה, והכוסברה
  • מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם