ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
סלט אטריות בטטה ובטטה צלויה
מרכיבים:
שתי בטטות בינוניות
אטריות בטטה (להשיג בחנויות שמתמחות במוצרים מהמזרח הרחוק)
שתי כפות שמן זית
שתי כפות חומץ אורז
כף מירין או צ'ילי מתוק
שתי כפות סויה
כמה טיפות שמן שומשום
חופן כוסברה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מרככים את אטריות הבטטה על ידי השריה במים רותחים עם מלח
מסננים היטב, שוטפים ומטפטפים על האטריות כמה טיפות שמן שומשום
מקלפים את הבטטות וחותכים לקוביות של ס"מ מרובע, מטגנים במחבת עם מעט שמן על אש לא גבוהה עד להשחמת הקוביות מכל הצדדים וריכוך הבטטה
מוסיפים את הבטטה לאטריות
מוסיפים את שמן הזית, החומץ, המירין הסויה, והכוסברה
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ