ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
לפת בסילאן
מרכיבים
10 לפתות קטנות או חמש לפתות בינוניות חתוכות לרבעים
כף סילאן
שתי כפות שמן זית
פלפל צ'ילי יבש או טרי
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
שמים את הלפתות בתבנית חסינת אש ומוסיפים את שמן הזית, הסילאן המלח והתבלינים
מערבבים היטב שהלפתות יתכסו לגמבי בשמן בסילאן ובתבלינים
אופים בחום של 180-200מעלות עד שהלפתות רכות לנעיצת מזלג
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ