ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
ויניגרט בסיסי
מרכיביםי
:
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ (הדרים/ בן יין לבן/ בן יין אדום)
0.5 כפית חרדל דיז'ון גרגרים/ חלק
1 כפית דבש/ סילאן/ מייפל
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
משקשקים היטב את כל המרכיבים בצנצנת או בכלי הנסגר טוב עד לקבלת מרקם אחיד וקרמי
טועמים ומוסיפים מלח/ מתיקות או חמיצות על פי הטעם
הערות
:
ניתן לשמור את הרוטב בקירור עד שלושה ימים
בהכנת הרוטב על פי המידות לעיל מקבלים כ 250 מ"ל רוטב.
אם מכינים סלט עלים בכלי בנפח של 1 ליטר הכמות המומלצת היא 30 מ"ל רוטב (שתי כפות מלאות)
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ