ויניגרט בסיסי

מרכיביםי:

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/3 כוס חומץ (הדרים/ בן יין לבן/ בן יין אדום)
  • 0.5 כפית חרדל דיז'ון גרגרים/ חלק
  • 1 כפית דבש/ סילאן/ מייפל
  • מלח
  • פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

  • משקשקים היטב את כל המרכיבים בצנצנת או בכלי הנסגר טוב עד לקבלת מרקם אחיד וקרמי
  • טועמים ומוסיפים מלח/ מתיקות או חמיצות על פי הטעם

 

הערות:

  • ניתן לשמור את הרוטב בקירור עד שלושה ימים
  • בהכנת הרוטב על פי המידות לעיל מקבלים כ 250 מ"ל רוטב.
  • אם מכינים סלט עלים בכלי בנפח של 1 ליטר הכמות המומלצת היא 30 מ"ל רוטב (שתי כפות מלאות)

 

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם