ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
דלועים ממולאים
מרכיבים:
4-5 דלועים למילוי כגון דלעת ערמונים, דלעת אקזוטית, דלעת יפנית וכד'
למלית:
כוס בורגול גס
1/2 כוס עדשי "קוויאר" שחורות קטנות
1/2 צרור עלי כוסברה או פטרוזיליה
1/2 צרור עירית
1/4 כוס אגוזי מלך או פיסטוקים
1/2 כוס צנוברים
5 כפות שמן זית
1 כפית בהרט או
Pumpkin Spice
1 כפית מלח
3 כפות סילאן
1/2 צ’ילי טרי ו/או חמוציות – אופציונלי
לרוטב
4 כוסות מים רותחים
שתי כפות שמן זית
כפית בהרט
כף סילאן
אופן הכנה:
משרים את הבורגול והעדשים בבמים רותחים ל כ- 30 דקות או מבשלים במשך 10 דקות מסננים היטב ומעבירים לקערה שתכיל את התערובת
קוצצים את עשבי התיבול והפיצוחים ומוסיפים לבורגול והעדשים
מוסיפים את שאר מרכיבי המלית ומערבבים.
חותכים את החלק העליון של הדלעת, בערך בגובה של 4-3 ס”מ, ושומרים את המכסה בצד.
מרוקנים את הגרעינים רצוי בעזרת כף פריזיאן וממלאים כל דלעת במילוי של הבורגול ממש עד הסוף. סוגרים עם מכסה הדלעת.
מניחים את הדלויים הממולאים בסיר רחב ונמוך אשר יש לו מכסה אטום ושופכים מסביב ולדלועיים מים רותחים בהרט, שמן זית וסילאן.
סוגרים היטב את הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהדלעת רכה והבורגול מוכן (בערך 40 דקות) חשוב שהמכסה יהיה סגור כדי שהאדים בפנים יבשלו את הבורגול והדלעת
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
תבשיל עוף עם תפוחי אדמה וגזר
מרק פטריות וגריסים
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ