אפונה מוקפצת עם פטריות

מרכיבים:

  • בצל סגול או לבן
  • סלסילת פטריות שמפיניון, פורטבלו או שימאגי
  • שתי כוסות אפונה ירוקה קפואה
  • חופן אפונת שלג (אפונה טריה בתרמילים – לא חובה)
  • שמן זית
  • אבקת שום
  • תערובת עשבי תיבול יבשים

 

אופן ההכנה:

מקפיצים את הבצל בשמן זית עד ששקוף, מוסיפים פטריות (אם הן גדולות פורסים אותן) ומקפיצים עד לריכוך, מוסיפים את האפונה ומקפיצים עד שמפשירה. ממליחים מתבלים טועמים ומתקנים טעמים.

מוכן תוך פחות מחמש דקות

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם