אפונה ירוקה ברוטב עגבניות

מרכיבים:

  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 2-3 שיני שום קצוץ או פרוס
  • 4-5 אפונה טריה או קפואה (עדינה רגילה או אפונת שלג)
  • 3 עגבניות מגורדות או 1/2 קופסת שימורים עגבניות מגורדת
  • שמן זית
  • פפריקה
  • מלח
  • פלפל
  • תערובת עשבי תיבול איטלקית (אורגנו, טימין, בזיליקום)

 

אופן ההכנה:

  • בסיר בינוני לאדות את הבצל עד שנהיה שקוף
  • להוסיף את השום ולאדות עוד כדקה
  • להוסיף את האפונה ולאדות תוך ערבוב כ- 10 דקות
  • להוסיף את העגבניות לתבל ולאדות עד שהתבשיל מתמזג

 

אפשר להוסיף פנימה כדורי בשר או נתחי/כדורי עוף

להגיש על אורז או קינואה

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם