אטריות זכוכית אסייתי

מרכיבים:

  • 125 גר או חצי חבילה אטריות אורז או שעועית דקיקות
  • 4 מלפפונים
  • עגבניות שרי בצבעים שונים
  • חצי צרור כוסברה
  • רבע צרור פטרוזיליה
  • רבע צרור נענע
  • רבע צרור בזיליקום
  • 4 גבעולים של בצל ירוק חתוך לטבעות
  • 1 צ'ילי אדום- אופציונלי

 

לרוטב:

  • חצי כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 4 כפות רוטב סויה
  • חצי לימון או ליים סחוט
  • כף רוטב דגים
  • חצי כף שמן שומשום
  • כף מירין

 

להגשה:

  • חופן בוטנים קלויים

 

אופן ההכנה:

  • משרים את האטריות בקערה עם מים רותחים למספר דקות, כאשר הן רכות מסננים ושוטפים במים קרים
  • מפרידים את כל עשבי התבלין לעלים בודדים ושמים בקערה
  • חותכים את עגבניות השרי לחצאים או רבעים כתלות בגודל העגבנייה ומוסיפים לקערה
  • שורטים את קליפת המלפפונים במזלג ליצירת חריצים וחוצים את המלפפונים לאורכם. בעזרת כפית מוציאים את הגרעינים, פורסים את המלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לקערת הסלט
  • פורסים את הצ'ילי לטבעות (אם רוצים להפחית חריפות רצוי להימנע מהגרעינים) ומוסיפים גם כן לקערה
  • מוסיפים את האטריות לקערה (ניתן לחתוך/ לגזור אותך לאורך נעים לאכילה)
  • מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת- טועמים ומתקנים אם צריך
  • שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב, מפזרים מעל למנה בוטנים קלויים ומגישים

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם