מרכיבים:
אופן ההכנה:
בסיר כבד מחממים את השמן, ומטגנים את הבצל עד שהוא מקבל גוון זהוב בהיר, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כמה שניות.
מוסיפים את עשבי התיבול, האורז הירק הקפוא התבלינים והמים, ומביאים לרתיחה , ממשיכים לבשל על אש בינונית עוד כ- 10 דקות עד שרוב המים נספגים טועמים ומתקנים תיבול.
בלי לבחוש, מבשלים על אש קטנה מאוד מסיר מכוסה עד שכל המים נספגים.
בעזרת שני מזלגות מערבבים ומאווררים את האורז, עד שכל הירק מעורבב באופן אחיד.
אפשר להוסיף מעט עשבי תיבול טריים לרענון המנה