אורז קל להכנה, צבעוני ויפה לעין מכיל חלבון מלא אבל ….הכי חשוב זהו מאכל מאוד בריא שהילדים מאוד מאוד אוהבים!
מרכיבים:
אופן ההכנה:
בסיר אורז חשמלי או בסיר שנפחו 3 עד 4 ליטרים מזהיבים את הבצל הקצוץ , כשמזהיב, מוסיפים את עוף (אם רוצים שיהיה כמנה בשרית)ואחרי שהעוף מלבין מוסיפים את קוביות הפלפל והגמבה ולאחר ריכוך קל מוסיפים את העבניה הקצוצה ואת האורז וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים את השעועית המים והתבלינים מביאים לרתיחה מכסים את הסיר ואם עושים בסיר רגיל מעבירים לאש קטנה מאוד (רצוי עם ספייסר) עד שכל המים נספגים והאורז רך. לאחר שמוכן מקשטים בכוסברה קצוצה