סדנת חורף – מרקים ותבשילים

סדנת חורף – מרקים ותבשילים

החורף בא ואתם רוצים להכין מרק חם ועשיר אבל נמאס מהמרקים המוכרים והשגרתיים?

אני מזמינה אתכם ללמוד להכין מרקים ותבשילים חדשים טעימים, לא שגרתיים בריאים ומזינים.

 

בסדנת החורף נכין מרקים ותבשילים יחודיים, מעניינים בריאים ומזינים אשר מתבססים על מגוון רחב של ירקות קטניות דגנים ושלל חומרי מוצא מקומיים ונפוצים בשיטות קלות ופשוטות אשר כל בשלן מתחיל יכול לאמץ.

 

מה תקבלו?

בסדנה תקבלו ידע נרחב על הירקות איתם נעבוד, הרכבם התזונתי ויתרונותיהם הבריאותיים, תקבלו כלים וטיפים חשובים לבישול יעיל ומהיר כך שלא תצטרכו לבלות ימים במטבח על מנת להכין אוכל בריא, וכמובן תקבלו מתכונים מדויקים בחוברת מתכונים עליה תוכלו להוסיף הארות והערות. ובנוסף תיהנו ממפגש עם אנשים חדשים, מתחומים שונים שמתרכזים יחד למפגש חווייתי בעל אופי קולינרי ייחודי.

 

במהלך הסדנה נכין מגוון רחב של מרקים כגון:

  • מרק כתום לא שגרתי
  • תבשיל תרד עשיר חמצמץ
  • מרק מינסטרונה איטלקי
  • מרק פטריות של חורף
  • תבשיל דלועים בחלב קוקוס וקארי

 

מה מחכה לכם בסדנה?

כשתגיעו, נערוך היכרות קצרה בין המשתתפים ואז נכיר את חומרי הגלם איתם נעבוד בסדנה הנוכחית .

בתחילת הסדנה נלמד להכיר את הירקות שאיתם נעבוד, תכונותיהם, חשיבותם ויתרונותיהם הבריאותיים וכמובן נלמד על האופנים השונים להכנתו.

לאחר מכן ניגש למלאכת הבישול, את התבשילים עצמם אני עושה לבדי תוך כדי הדגמה והסברים וזאת על מנת שתהיו פנויים ומרוכזים ותוכלו להתפנות לתעד ולרשום בחוברת המתכונים שתקבלו את כל השלבים באופן שיאפשר לכם לשחזר את ההכנה באופן עצמאי.

בחלקה הסופי של הסדנה נשב לאכול את כל מעשיי ידינו במנוחת לוחמים וזאת לאחר שכבשנו יעד קולינרי חשוב בדרך למטבח הבריא .

כל המתכונים כשרים (המטבח הינו מטבח ביתי חילוני וללא תעודת כשרות)

כל התבשילים לא חלביים וטבעוניים.

 להרשמה השאירו פרטים  : רישום לסדנה 

נתראה בסדנה

ד"ר דבי עיזר

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם