
ירקות:
עלים ירוקים: קייל גרגר נחלים סלרי פטרוזיליה נענע כוסברה תרד
נבטים ונבטוטים: נבטי ברוקולי, נבטי צנונית נבטי חמנייה, נבטי מאש, נבטוטי קטניות
מצלבים: קייל כרוב אדום ולבן ברוקולי כרובית כרוב ניצנים אנדיב
מכילי תרכובות גפרית: בצל שום כרישה עירית
ירקות שורש: בטטה ג'ינג'ר ארטישוק ירושלמי חזרת סלק ש.סלרי ש. פטרוזיליה
ירקות כתומים: גזר דלעת בטטה
ארטישוק
פירות:
כל הפירות הטריים בדגש על רימון, פירות יער גויאבה קיווי אננס פאפיה פירות הדר תותים
שומנים ומקורות שומן:
מזונות העשירים באומגה 3 בייחוד דגי ים צפוניים.
אגוזים וזרעים: אגוזי מלך, אגוזי ברזיל פשתן זרעי צ'יה שקדים אגוזי פקאן
שמן זית, שמן פשתן שמן אבוקדו שמן קוקוס
אבוקדו
תבלינים:
כורכום, פלפל שחור קינמון שום
מזונות על ואצות:
זרעי צ'יה, גוצי ברי, ספירולינה כלורלה
דגנים וקטניות:
אורז מלא, קינואה, מאש, עדשים, כוסמין, שיפון
מזונות עשירים בפוליפנולים:
ירקות ירוקים כהים, ירקות בעלי צבע עז ,עלים ירוקים, כמו תרד, גרגיר הנחלים, פטרוזיליה
יין אדום
תה ירוק
תה שחור