ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
תבשיל שומר ודגים
מרכיבים:
חצי קילו של פילה דג לבחירה (דניס, בורי, אמנון, לברק…)
חמש עגבניות בשלות או קופסת עגבניות מרוסקות
שלושה שומרים פרוסים דק
כרישה פרוסה דק
חמש שיני שום פרוסות
קופסת רסק עגבניות קטנה
קליפה מתפוז שלם
כורכום, זעפרן מלח ופלפל
שתי כוסות
ציר ירקות
ליקר פרנו או עארק
שמן זית
חמאה:
אופן ההכנה
חורצים צלב בכל עגבניה וצולים בחום של 200 מעלות כשעה עד לריכוך
מאדים את השומר והכרישה והשום בשמן זית וחמאה עד לריכוך
קולפים את העגבניות האפויות ומוסיפים לשומר
מוסיפים רסק עגבניות
מוסיפים את קליפת התפוז לדקות בודדות לשם קבלת הארומה ומוציאים
מוסיפים זעפרן כורכום וממליחים בהתאם לצורך
מתבלים ומוסיפים את הדג והמשקה החריף האניסי
מבשלים כעשר דקות עד שהדג מבושל והאלכוהול מתנדף
מגישים עם פרוסת לחם עבה
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ