תבשיל קינואה וירקות בחלב קוקוס

 

מרכיבים:

• כוס קינואה
• 2 כוסות של כתומים בטטה\ דלעת\דלורית חתוכות לקוביות קטנות או מגורדות ו\או גזר גמדי קפוא
• כוס שעועית ירוקה קפואה ו/או כוס אפונה ירוקה קפואה
• כוס כרישה או בצל קצוצים
• 2 כפות שמן זית
• 2 כוסות של מים וחלב קוקוס בשילוב על פי כמות השומן
• 2 כפיות קארי הודי (אבקה או משחה)
• מעט ג'ינג'ר מגורד
• מעט זרעי כוסברה ו/ או כמון
• 2-3 שיני שום
• כפית מלח ומעט פלפל
• צרור כוסברה קצוצה להגשה

אופן הכנה:
מטגנים קלות את הקינואה, מוסיפים את השום, ומטגנים כדקה נוספת, מוסיפים את הכתומים ומטגנים מספר דקות נוספות מוסיפים את הקפואים הירוקים.
מוסיפים את הקארי, מלח, פלפל זרעי כוסברה כמון וג'ינגר,
מוסיפים את הנוזלים (מים + חלב קוקוס), מערבבים, נותנים לנוזלים לבעבע כמה דקות, מנמיכים את האש ומבשלים כ – 20 דקות. אם עדיין יש נוזלים, אפשר להשאיר על האש לעוד מספר דקות.

מגישים עם כוסברה טרייה קצוצה מלמעלה.

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם