שתי גמבות גדולות קצוצות לקוביות קטנות
שש עגבניות חלוטות מקולפות וקצוצות
במחבת כבדה מטגנים בצל בשמן זית עד שנהיה שקוף, מוסיפים שום וגמבה ומערבבים על אש בינונית עד שהגמבה מתחילה להתרכך . מוסיפים עגבניות ומערבבים היטב כל כמה דקות עד שהן מתרככות. מוסיפים רסק עגבניות וכוס מים מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על אש קטנה כשעה אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים,מערבבים מידי פעם, שקשוקה טובה מתבשלת לאט ולאורך זמן.
מוסיפים את הביצים אחת אחת לתוך גומה שעושים ברוטב.
מקשטים בפטרוזיליה מכבים אש ומניחים כמה דקות מכוסה לריכוך הפטרוזיליה.