
רוטב חמצמץ שהולך מצויין עם אורז לבן
מרכיבים:
לקציצות:
לתבשיל התרד:
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את הבשר הטחון עם ביצה ושיבולת שועל, להוסיף מלח ופלפל, אפשר להוסיף מעט אבקת שום ולטבל לפי הטעם במלח פלפל וכמון (לזכור שאים מדובר בעוף או הודו מוכשרים בד"כ אין צורך להוסיף מלח
בסיר רחב, לטגן את הבצל והשום (להיזהר לא לשרוף את השום), כשבצל נהיה שקוף להוסיף קישוא, כשמתרכך להוסיף את התרד ולאדות עד שמתרכך. להוסיף את החומוס
להוסיף מיץ מחצי לימון תבלינים וכוס מים ולהביא לרתיחה.
לבדוק טעם ולשפר תיבול
ליצור קציצות מהתערובת
ליצור בעזרת ידים רטובות כדורים ולהכניס לאט לציר הרותח .
לבשל כעשר דקות נוספות.