ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
קינואת אפונה וגזר
מרכיבים:
2 כוסות קינואה לבנה או צבעונית
חצי בצל קצוץ דק
2 כוסות גזר מגורד
כוס אפונה קפואה
2 כפות שמן זית
2 כפיות שטוחות מלח
קורט פלפל שחור
4 כוסות מים
אופן ההכנה:
בסיר עם מכסה הנסגר היטב מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהופך לשקוף
מוסיפים את הגזר ומטגנים עוד מספר דקות
מוסיפים את הקינואה וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות נוספות
מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה
מעבירים לאש מאוד נמוכה ומכסים
מבשלים עד שכל המים נספגים
מכבים את האש ומשאירים לעוד כמה דקות בסיר סגור
מוסיפים את האפונה הקפואה כאשר הקינואה עדיין חמה
מערבבים עם מזלג לאוורור ומגישים
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ