קינואת אפונה וגזר

מרכיבים:

  • 2 כוסות קינואה לבנה או צבעונית
  • חצי בצל קצוץ דק
  • 2 כוסות גזר מגורד
  • כוס אפונה קפואה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפיות שטוחות מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 4 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

  • בסיר עם מכסה הנסגר היטב מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהופך לשקוף
  • מוסיפים את הגזר ומטגנים עוד מספר דקות
  • מוסיפים את הקינואה וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות נוספות
  • מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה
  • מעבירים לאש מאוד נמוכה ומכסים
  • מבשלים עד שכל המים נספגים
  • מכבים את האש ומשאירים לעוד כמה דקות בסיר סגור
  • מוסיפים את האפונה הקפואה כאשר הקינואה עדיין חמה
  • מערבבים עם מזלג לאוורור ומגישים

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם