מרכיבים:
אופן ההכנה:
יש לבחור סיר שבו נכנסים הפלפלים בנוחות צפופה (כדי שלא יפו על צידם) את הסלסה והבישול עושים באותו הסיר.
סלסה:
קוצצים את הבצל דק, מאדים קלות בשמן זית עד שנהיה שקוף. קוצצים את העגבניות ומוסיפים לסיר עם הבצל, מאדים יחד עד שמתכרכות העגבניות לתת "סלסה".
מחלקים את הסלסה לשתים, מחצית מוסיפים לאורז מתבלים בעשבי תיבול בפלפל ובמלח וממלאים את הפלפלים.
למחצית השניה של הסלסה המצויה בסיר מוסיפים רסק עגבניות, מטגנים קלות ומוסיפים פפריקה פלפל ומלח מסדרים את הפלפלים בסיר ומוסיפים מים עד לגובה הפלפלים.
מביאים לרתיחה ובשלים כשעה על אש מאוד מאוד קטנה