פלפלים ממולאים

מרכיבים:

  • שישה פלפלים כתומים או שש גמבות
  • שתי כוסות אורז בסמטי
  • 100 גרם עוף או הודו טחון (לא חובה)
  • בצל
  • שלוש עגבניות
  • עשבי תיבול לפי הטעם (פטרוזיליה , כוסברה, סלרי ירוק…)
  • רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה מתוקה
  • שמן זית

 

אופן ההכנה:

יש לבחור סיר שבו נכנסים הפלפלים בנוחות צפופה (כדי שלא יפו על צידם) את הסלסה והבישול עושים באותו הסיר.

סלסה:

קוצצים את הבצל דק, מאדים קלות בשמן זית עד שנהיה שקוף. קוצצים את העגבניות ומוסיפים לסיר עם הבצל, מאדים יחד עד שמתכרכות העגבניות לתת "סלסה".

מחלקים את הסלסה לשתים, מחצית מוסיפים לאורז מתבלים בעשבי תיבול בפלפל ובמלח וממלאים את הפלפלים.

למחצית השניה של הסלסה המצויה בסיר מוסיפים רסק עגבניות, מטגנים קלות ומוסיפים פפריקה פלפל ומלח מסדרים את הפלפלים בסיר ומוסיפים מים עד לגובה הפלפלים.

מביאים לרתיחה ובשלים כשעה על אש מאוד מאוד קטנה

חדשות ומבצעים

נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם