ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
סלט קישואים במיסו
מרכיבים
5 קישואים – אפשר מכל זן שיש זמין (עגולים, זוקיני, כתומים, ירוקים בהירים…)
כף שמן זית
מעט מלח גס
לרוטב:
2 כפות מיסו
2 כפות טחינה גולמית
מעט פלפל חריף
2 כפות סויה
½ כוס חומץ אורז
¼ כוס סילאן או דבש או צ'ילי מתוק
2 שיני שום קצוצות
1 כף שמן שומשום
ל
הגשה:
2 בצלים ירוקים קצוצים דק (בעיקר החלק הלבן אבל גם מעט מהירוק)
חופן כוסברה קצוצה
מעל עלי בייבי או עלי רוקט
שמן זית
כף מיץ לימון
מלח
פלפל
כף שומשום קלוי
אופן ההכנה:
חותכים את הקישואים לרבעים לאורכם או ל 8 פלחים אם הקישואים עגולים
שמים בתבנית חסינת אש ומשמנים במעט שמן זית
אופים בחום גבוה מאוד עד שמשחימים (אפשר גם לקלות על האש)
מערבבים את חומרי הרוטב בסיר קטן ומחממים על למצב של כמעט רתיחה
יוצקים את הרוטב על הקישואים האפויים
מכינים מעין סלט קטן מכל המרכיבים המצויים בסעיף ההגשה
מסדרים את הקישואים בצלחת ושמים מעליהם את הסלט
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
תבשיל עוף עם תפוחי אדמה וגזר
מרק פטריות וגריסים
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ