ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
סלט עשיר של קינואה וירקות
מרכיבים:
לקינואה
כוס קינואה
ליטר מים
מלח
שמן זית
לירקות
בצל סגול או לבן קצוץ
2 כוסות של ירקות קצוצות לקוביות קטנות: (אפשר לבחור ירקות מהרשימה):
בטטה
גזר
סלרי
קישוא
כרובית
אפונה ירוקה קפואה
פול ירוק קפוא
ברוקולי
פטריות
תירס
דלעת
עגבניה
כוס גרעיני חומוס
3 כפות שמן זית
כפית מלח ומעט פלפל
אבקת שום , כורכום, קארי
לרוטב הסלט
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מיץ לימון
כף לימון כבוש קצוץ
חופן עשבי תיבול קצוצים לפי הטעם (שמיר, כוסברה, סלרי, פטרוזיליה)
אופן ההכנה
:
מבשלים את הקינואה במים שמן ומלח עד ל"אל-דנטה", הבישול מהיר אז יש לערבב מידי פעם ולהקפיד שלא תתבשל יתר על המידה .
מעבירים למסננת ושוטפים היטב בהרבה מים
משאירים במסננת שכל המים יגרו מהקינואה
במחבת גדולה מטגנים בשמן זית את הבצל ומוסיפים את הירקות על פי סדר הקשיות, את הירקות הקפואים מוסיפים רק בסוף
מוסיפים את תיבול, שום כורכום, קארי, מלח, פלפל ומערבבים
מוסיפים את הקינואה ומערבבים היטב
מוסיפים כוס מים וממשיכים לערבב עד שהמים יספגו , עד לשלב זה ניתן להכין מראש
מוסיפים את רוטב הסלט ומגישים עם עמבה או
פסטו כוסברה חריף
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ