ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
סלט מנגו פיקנטי
מרכיבים
2 כוסות כרוב אדום קצוץ לרצועות דקיקות בעזרת מנדולינה
שליש כוס כוסברה קצוצה
בצל סגול או 2 בצלים ירוקים קצוצים דק (בעיקר החלק הלבן אבל גם מעט מהירוק)
3 גזרים
1 מגנו קשה מאוד
רבע מאבוקדו גדול
רוטב:
3 כפות שמן זית או חמאת בוטנים
קצת ג'ינג'ר קצוץ דק
פרוסה של פלפל חריף ירוק קצוץ דק (או צ'ילי אדום מיובש, אם אין פלפל טרי)
שליש כפית שמן שומשום
רבע כוס מיץ לימון או ליים
כף מירין
2 כפות בוטנים קצוצים
אופן ההכנה:
מערבבים את הכרוב עם הבצל והכוסברה.
בעזרת קולפן ירקות רגיל קולפים את הגזר האבוקדו ואת המנגו לפרוסות רחבות ודקיקות (כמו סרטים של מתנה). אם האבוקדו רך חותכים לקוביות.
מערבבים את חומרי הרוטב בכוס או בצנצנת קטנה (אני אוהבת להשתמש בצנצנת כי אפשר לסגור אותה ולשקשק בה את חומרי הרוטב).
מרכיבים אם הסלט ויוצקים רוטב סמוך להגשה
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ