סלט מנגו פיקנטי

מרכיבים

  • 2 כוסות כרוב אדום קצוץ לרצועות דקיקות בעזרת מנדולינה
  • שליש כוס כוסברה קצוצה
  • בצל סגול או 2 בצלים ירוקים קצוצים דק (בעיקר החלק הלבן אבל גם מעט מהירוק)
  • 3 גזרים
  • 1 מגנו קשה מאוד
  • רבע מאבוקדו גדול

 

רוטב:

  • 3 כפות שמן זית או חמאת בוטנים
  • קצת ג'ינג'ר קצוץ דק
  • פרוסה של פלפל חריף ירוק קצוץ דק (או צ'ילי אדום מיובש, אם אין פלפל טרי)
  • שליש כפית שמן שומשום
  • רבע כוס מיץ לימון או ליים
  • כף מירין
  • 2 כפות בוטנים קצוצים

 

אופן ההכנה:

  • מערבבים את הכרוב עם הבצל והכוסברה.
  • בעזרת קולפן ירקות רגיל קולפים את הגזר האבוקדו ואת המנגו לפרוסות רחבות ודקיקות (כמו סרטים של מתנה). אם האבוקדו רך חותכים לקוביות.
  • מערבבים את חומרי הרוטב בכוס או בצנצנת קטנה (אני אוהבת להשתמש בצנצנת כי אפשר לסגור אותה ולשקשק בה את חומרי הרוטב).
  • מרכיבים אם הסלט ויוצקים רוטב סמוך להגשה

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם