סלט מצליבים

מרכבים:

  • ½ ראש כרוב לבן
  • ½ ראש כרוב אדום
  • כרובית
  • ברוקולי
  • קולורבי

 

לרוטב:

  • 3 כפות חומץ
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון שלם
  • מעט מלח

 

אופן ההכנה:

  • פורסים את הכרובים לאטריות דקיקות (אני אוהבת לחתוך אותו ב"מנדולינה", בפריסה הכי דקה שיש. זה קל ומהיר אך אסור לעשות זאת בידיים חשופות, רק בכלי המחזיק את הכרוב. ה"המנדולינה" היא כלי חד במיוחד ויש צורך לנהוג במשנה זהירות).
  • את הכרובית והברוקולי חותכים במנדולינה לפרוסות עבות
  • את הקולורבי חותכים לגפרורים דקים.
  • מוסיפים את חומרי הרוטב מערבבים היטב ומתקנים תיבול

 

לקישוט – אגוזי קשיו

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם