ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
מרק פטריות וגריסים
מרכיבים:
בצל קצוץ
סלסלה של פטריות שמפניון פרוסות
סלסילת מיני פורטבלו פרוסות
2 סלסלות של פטריות שימאגי לבנות / חומות – רק להוריד את החלק התחתון המחבר בניהן
3 פטריות שיטאקי מיובשות או שתי כפות תערובת פטריות מיובשות
כוס עדשים אדומות
כוס גריסי פנינה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
כף שמן זית
אופן ההכנה:
משרים את פטריות השיטאקי או הפטריות המיובשות במים רותחים ל- 20 דקות
בסיר גדול מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שנעשה שקוף
מוסיפים את הפטריות הטריות ומאדים מספר דקות עד שהפטריות מגירות נוזלים ומפרישות טעמים אבל אין להשחים אותן, הפטריות צריכות להשאר רכות ועסיסיות
קוצצים מאוד דק את פטריות המושרות ומוסיפים לסיר עם מי ההשריה (המכילים טעם ייחודי ועז)
מוסיפים כארבעה ליטר מים, העדשים וגריסי הפנינה
מביאים לרתיחה, מסלקים את הקצף שנוצר ומנמיכים את האש לאש קטנה מאוד ומבשלים כשעה תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים מים אם צריך אולם יש לוודא שהמרק לא יהיה דליל מידי
מוסיפים פלפל ומלח
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה או בזיליקום
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
תבשיל עוף עם תפוחי אדמה וגזר
מרק פטריות וגריסים
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ