מרק עדשים

מרכיבים:
ל- 6-8 מנות

  • בצל גדול
  • שן שום
  • ארבעה גבעולי סלרי קצוצים דק
  • שני גזרים חתוכים לקוביות קטנטנות
  • שני ראשי שומר קצוצים או שני תפוחי אדמה בקוביות קטנות
  • כוס עדשים ירוקות
  • כוס עדשים אדומות
  • שמן זית
  • מלח פלפל כורכום וכמון
  • כוסברה ולימון להגשה

 

אופן ההכנה:

  • בסיר גדול המכיל כארבעה ליטרים מטגנים את הבצל בשלוש כפות שמן זית עד לשקיפות ומוסיפים את הסלרי השום והגזר לדקה של אידוי קצר.
  • מוסיפים את ראש השומר או תפוחי האדמה את העדשים וממלאים את הסיר במים.
  • מביאים לרתיחה ממליחים, מתבלים ומנמיחים את האש.
  • מבשלים כשעה, מוסיפים מים במידת הצורך לתקן עבור אידוי וספיגת נוזלים.
  • מגישים עם פלח לימון וכוסברה טריה קצוצה

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם