ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
מרק עדשים
מרכיבים:
ל- 6-8 מנות
בצל גדול
שן שום
ארבעה גבעולי סלרי קצוצים דק
שני גזרים חתוכים לקוביות קטנטנות
שני ראשי שומר קצוצים או שני תפוחי אדמה בקוביות קטנות
כוס עדשים ירוקות
כוס עדשים אדומות
שמן זית
מלח פלפל כורכום וכמון
כוסברה ולימון להגשה
אופן ההכנה:
בסיר גדול המכיל כארבעה ליטרים מטגנים את הבצל בשלוש כפות שמן זית עד לשקיפות ומוסיפים את הסלרי השום והגזר לדקה של אידוי קצר.
מוסיפים את ראש השומר או תפוחי האדמה את העדשים וממלאים את הסיר במים.
מביאים לרתיחה ממליחים, מתבלים ומנמיחים את האש.
מבשלים כשעה, מוסיפים מים במידת הצורך לתקן עבור אידוי וספיגת נוזלים.
מגישים עם פלח לימון וכוסברה טריה קצוצה
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ