ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
מרק דלעת מוקרם
מרכיבים:
בצל יבש בינוני
קג' דלעת או חצי קג' דלעת וחצי קג' דלורית
2 קישואים או זוקיני
בטטה בינונית
250 מל שמנת מתוקה או פחית קרם קוקוס (תלוי אם מעוניינים במרק טבעוני)
מלח, פלפל, שום, כורכום, קארי,
PUMPKIN SPICE
או תבלין אחר על פי הטעם
לקישוט:
כמה כפות זרעי דלעת שעברו חימום קל על מחבת חמה
כמה טיפות שמן זרעי דלעת
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 250
o
C
חותכים את כל הירקות לחתיכות גדולות ושמים בתבנית אפיה
משמנים את הירקות בשמן זית וממליחים קלות ואופים עד לריכוך
מעבירים לסיר גדול, מוסיפים מים לכיסוי ותבלינים מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות לאיחוד טעמים
טוחנים את המרק למרקם רך וקטיפתי בעזרת מוט ריסוק או בבלנדר
מחזירים לסיר מעל לאש קטנה
מוסיפים את השמנת או את קרם הקוקוס ומתקנים תיבול
מגישים חם מעט שמן זרעי דלעת וזרעי דלעת קלויים
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ