מרק דגים חמוץ

מרכיבים:

  • פילה דג לברק הליבוט בס דניס וכו'
  • שלוש שיני שום חתוכות לטבעות
  • 200 גרם תרד
  • צרור מנגולד
  • קישוא חתוך לקוביות קטנות
  • זוקיני חתוך לקוביות קטנות
  • כוס דלעת חתוכה לקוביות קטנית
  • מלח פלפל כורכום
  • חצי כוס מיץ לימון
  • ליטר מים או ליטר ציר ירקות
  • שמן זית
  • כורכום
  • ביצה טריה מקושקשת
  • שמיר טרי קצוץ (אופציה)

אופן ההכנה:

  • להפשיר את הדג אם הוא קפוא, לשטוף היטב, לפזר מלח גס ולהניח בצד.
  • לאדות בשמן זית את הדלועים והשום, כשמתרככים להוסיף את התרד והמנגולד ולאדות עד לריכוך
  • להוסיף מים או ציר ירקות
  • להוסיף מיץ מחצי לימון תבלינים וכוס מים ולהביא לרתיחה.
  • להוסיף את הדג בחתיכות בגודל ביס
  • לתבל בכורכום ולהמליח
  • לבשל דקות ספורות עד שהדג מתבשל
  • להוסיף את הביצה הטרופה תוך ערבוב מתמיד

אפשר להוסיף שמיר טרי

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם