ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
מרק דגים חמוץ
מרכיבים:
פילה דג לברק הליבוט בס דניס וכו'
שלוש שיני שום חתוכות לטבעות
200 גרם תרד
צרור מנגולד
קישוא חתוך לקוביות קטנות
זוקיני חתוך לקוביות קטנות
כוס דלעת חתוכה לקוביות קטנית
מלח פלפל כורכום
חצי כוס מיץ לימון
ליטר מים או ליטר
ציר ירקות
שמן זית
כורכום
ביצה טריה מקושקשת
שמיר טרי קצוץ (אופציה)
אופן ההכנה:
להפשיר את הדג אם הוא קפוא, לשטוף היטב, לפזר מלח גס ולהניח בצד.
לאדות בשמן זית את הדלועים והשום, כשמתרככים להוסיף את התרד והמנגולד ולאדות עד לריכוך
להוסיף מים או
ציר ירקות
להוסיף מיץ מחצי לימון תבלינים וכוס מים ולהביא לרתיחה.
להוסיף את הדג בחתיכות בגודל ביס
לתבל בכורכום ולהמליח
לבשל דקות ספורות עד שהדג מתבשל
להוסיף את הביצה הטרופה תוך ערבוב מתמיד
אפשר להוסיף שמיר טרי
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק אסייתי עם חלב קוקוס
חתונה איטלקית - מרק ירוקים עם כדורי עוף
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ