מרק גספצו' קר

מרכיבים:

ל-4 מנות

  • 4-5 עגבניות גדולות בשלות אדומות חלוטות וקלופות חתוכות לרבעים
  • 1 מלפפון גדול חתוך לרבעים
  • 1 פלפל אדום מנוקה, חתוך גס
  • כוס גרעיני תירס קפוא שהופשר על ידי השריה במים חמים וסונן
  • 2 שיני שום קלופות
  • 1/2 1 – 1 כוס מים קרים
  • 3 כפות שמן זית
  • כמב עלים של בזיליקום, טימין, אורגנו….
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
  • קורט סוכר

 

להגשה:

  • 1/2 כוס בצל סגול חתוך לקוביות
  • 1 כוס קוביות קטנטנות של מלפפונים
  • 1 כוס קוביות קטנטנות של פלפלים בצבעים מעורבים
  • 4 מקלות סלרי
  • גרעיני תירס
  • שתי כפות שמן זית
  • מעט פלפל שחור טחון טרי
  • עשבי תיבול טריים קצוצים

 

אופן הכנה:

  • בבלנדר מרסקים את כל מרכיבי המרק, טועמים ומשפרים תיבול
  • מסדרים את התירס וקוביות הבצל המלפפון והפלפלים בצלוחיות הגשה
  • מחלקים את המרק לארבע כוסות ובכל כוס שמים גם מקל סלרי
  • מפזרים את עשבי התיבול על המרק

 

 

מגישים לצד הצלוחיות המכילות את התוספות

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם