לביבות בטטה

מרכיבים:

  • 350 גרם בטטות קלופה ומגוררת גס על פומפייה או בדיסקית גרור של מעבד מזון
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 100 גרם גבינת עזים רכה (גד עז) או טופו
  • 2 כפות גרעיני דלעת או גרעיני חמנייה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 4 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 2 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-220 מעלות.
  • מערבבים את כל החומרים בקערה.
  • מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות
  • מניחים כף מהתערובת במרווחים שווים. משטיחים לצורת לביבה עגולה ושטוחה.
  • אופים 10-15 דקות או עד השחמה קלה בצדה התחתון של הלביבה.
  • בעזרת מרית הופכים לצד השני ואופים חמש דקות נוספות.

 

מגישים חם לצד שמנת חמוצה ובצל ירוק או עם טחינה גולמית ומעט סילאן

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם