ראשי
אודותי
טיפול במחלות כרוניות
סכרת
סרטן
מחלות אוטואימוניות
יתר לחץ דם
ניקוי גוף
ניקוי אביב
הוראות כניסה לתהליך ניקוי
המפתח להצלחה בגמילה מסוכרים – סוד האינדקס הגליקמי
בריאות האישה
מאמרים
מתכונים
סדנאות
סדנאות לבישול בריא
סדנת דגים
סדנה לגמילה מסוכרים
סדנה לבישול דלועים
סדנת חורף – מרקים ותבשילים
סדנת סלטים
משוב לקוחות
צור קשר
כדורי תמרים עם קקאו וספירולינה
מרכיבים
:
1 אריזת ואקום (500 גרם) עיסת תמרים ללא חרצנים
100 גר' שקדים טחונים
50 גר' אגוזי מלך
50 גר' פקאנים
2 כפיות אבקת ספירולינה
2 כפות קקאו
50 גר' גרעיני דלעת
50 גר' גרעיני חמנייה
לציפוי:
קקאו/ שומשום/ קוקוס טחון
אופן ההכנה:
שמים את אריזת התמרים (עם הניילון) בתוך קערת מים חמים לכמה דקות לריכוך
את גרעיני הדלעת והחמנייה קולים על מחבת יבשה מספר דקות עד שמשחימים מעט
מכניסים לקערת מעבד מזון את התמרים, השקדים הטחונים, אגוזי המלך\פקאנים, הקקאו ואבקת הספירולינה וטוחנים גס מאוד (ממש כמה פולסים קצרים)
קוצצים גס את הגרעינים הקלויים ומוסיפים לתערובת (או מוספים למעבד המזון וטוחנים בכמה פולסים נוספים)
מגלגלים את העיסה לכדורים ומצפים בקוקוס\ שומשום\ קקאו
מכנסים לקירור כמה שעות לפני ההגשה
חדשות ומבצעים
מתכונים מומלצים
מרק פטריות וגריסים
מרק כתום - עשיר ומיוחד
נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם
Δ