כדורי תמרים עם קקאו וספירולינה

מרכיבים:

  • 1 אריזת ואקום (500 גרם) עיסת תמרים ללא חרצנים
  • 100 גר' שקדים טחונים
  • 50 גר' אגוזי מלך
  • 50 גר' פקאנים
  • 2 כפיות אבקת ספירולינה
  • 2 כפות קקאו
  • 50 גר' גרעיני דלעת
  • 50 גר' גרעיני חמנייה

 

לציפוי:

  • קקאו/ שומשום/ קוקוס טחון

 

 

אופן ההכנה:

  • שמים את אריזת התמרים (עם הניילון) בתוך קערת מים חמים לכמה דקות לריכוך
  • את גרעיני הדלעת והחמנייה קולים על מחבת יבשה מספר דקות עד שמשחימים מעט
  • מכניסים לקערת מעבד מזון את התמרים, השקדים הטחונים, אגוזי המלך\פקאנים, הקקאו ואבקת הספירולינה וטוחנים גס מאוד (ממש כמה פולסים קצרים)
  • קוצצים גס את הגרעינים הקלויים ומוסיפים לתערובת (או מוספים למעבד המזון וטוחנים בכמה פולסים נוספים)
  • מגלגלים את העיסה לכדורים ומצפים בקוקוס\ שומשום\ קקאו
  • מכנסים לקירור כמה שעות לפני ההגשה

חדשות ומבצעים

    נא השאירו את פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם